De-Mill / Eltete TPM Oy

De-Mill / Eltete TPM Oy on kansainvälinen yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi D-Board®- ja D-Board®Light kartonkilevyjä, Décor Profiileja sekä muita oheistarvikkeita. De-Mill on osa Eltete Groupia, jonka eri osastot ovat kukin erikoistuneet omalla osa-alueellaan; kuljetuspakkausmateriaalit (Eltete TPM Oy), design tuotteet (DeMill), rakennusmateriaalit ja laminaattituotteet (Eltete Oy).

Eltete TPM Oy on kansainvälisesti toimiva kartonginjalostaja ja 100 %:sti kierrätettävien kuljetuspakkausmateriaalien valmistaja. Oma koneenrakennusyksikkö takaa sen, että pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaidemme erikoistoivomuksiin. Jo vuodesta 1974 kertyneellä kokemuksella ja ammattitaidolla vastaamme nykyisten markkinoiden asettamiin tarpeisiin.

Yritys on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista pakkausratkaisuista, jotka ovat suunniteltu yhdistelemällä erilaisia laminoidusta kartongista valmistettuja tuotteittamme. Ympäristöystävällinen ajattelutapa ja jatkuva tuotekehitys ovat tärkeä osa toimintaamme.

Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja tuotantoyksiköitä meillä on 16 maassa, myyntiorganisaatiomme toimii yli 60 maassa. Eltete on yksi maailman johtavia kulmasuoja- ja pakkausratkaisutuottajia.

Lue enemmän Eltete TPM:n sivuilta.


Video

Ajankohtaista